Wij zijn Lovens

Wij zijn expert in alternatieve vormen van mobiliteit. Onze missie is het gebruik stimuleren van elektrische vervoersmiddelen die bijdragen aan een duurzamere toekomst, vol gemak, vrijheid en plezier. Onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsarm. Met een state-of-the-art design en vernieuwende technologie gaan wij verder waar anderen stoppen. Lovens. Love to go beyond.

Ons verhaal

Hoe kunnen we verder verduurzamen zodat we een mooie planeet voor onze kinderen achterlaten? Hoe gaan we om met de logistieke uitdagingen in de steeds drukker wordende steden? Deze vragen houden ons bezig en drijven ons om innovatieve, elektrische mobiliteitsoplossingen te ontwerpen en te ontwikkelen. Oplossingen die niet alleen technisch slim in elkaar zitten, maar ook een esthetisch genot zijn om naar te kijken. Wij geloven dat een kwalitatief hoogwaardig én aantrekkelijk product bijdraagt aan een snellere transitie naar elektrische vervoersmiddelen.

 

Om de kwaliteit en de snelheid in innovatie te kunnen waarborgen, hebben wij de volledige keten van ontwerp, fabricage en assemblage in eigen beheer. Hierdoor houden wij grip op elke fase van het proces. Ook zijn wij minder afhankelijk van derden, waardoor innovaties die wij bedenken ook volledig voor ons product bedoeld zijn. Door kwalitatief hoogwaardige producten te maken, die ook qua gebruik met je meegroeien, zorgen wij dat je ze langer gebruikt en daarom duurzamer zijn.

 

Wij geloven dat een tweede auto, of zelfs de enige auto, in veel gevallen vervangen kan worden voor een slimmer en duurzamer alternatief. Zeker in steeds drukkere stedelijke gebieden, waar luchtkwaliteit en parkeren een steeds groter issue is. Wij geloven dat een elektrische bakfiets in veel gevallen dé oplossing is voor het vervoer van kinderen en (grotere) boodschappen.

 

Wij vinden dat iets wat er aantrekkelijk uitziet en ultiem comfort biedt, inspireert om het ook vaker te gebruiken. Onze klant is altijd het uitgangspunt bij de productontwikkeling, van design tot aan productie. Dat zorgt voor de beste geometrie, een ultiem rijcomfort en een bakfiets waarmee je gezien wilt worden.