Maak een proefrit aan huis

Woon je in de regio Barendrecht (max. 30 km) en wil je thuis, met jouw gezin, de Lovens bakfiets testen? Dat kan! Boek online een gratis testrit in en de fietsspecialisten van World of Bikes uit Barendrecht komen naar je toe, met de Lovens Explorer!

Selecteer in onderstaande afsprakenkalender een datum en laat jouw gegevens achter. De medewerkers van World of Bikes nemen vervolgens contact met je op, om verdere details over de afspraak te bespreken.

 

 

Nieuw! Dé premium elektrische bakfiets van Lovens

Gaan en staan waar en wanneer je wilt. Gemak voor jou én plezier voor de kids. Onbezorgd van je bakfiets genieten. Elke dag opnieuw.

De Lovens elektrische bakfiets is van hoogstaande kwaliteit, onderhoudsarm en uitgerust met de beste onderdelen. De Lovens Explorer is verkrijgbaar in drie varianten, die allen uitgerust zijn met een Bosch motor en schijfremmen. De Explorer 50 (€ 5.299) met Shimano Nexus 5, gevolgd door de Explorer 65 (€ 5.599) met Enviolo cargo en 65 Nm Bosch motor en het topmodel: de Lovens Explorer 65 Automatic (€ 5.899), uitgerust met Enviolo cargo automatic.

Liever een Lovens:
* Stabiel en wendbaar
* Veilig remsysteem
* Bosch motor
* Comfortabele vering
* Diefstalbeveiliging
* Keuze in kleur frame en interieur
* Keuze uit extra features, zoals diefstalbeveiliging, LED-dagrijverlichting en een accu-upgrade.

De Lovens Explorer is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, vanaf €5.299.

Meer weten over de Lovens bakfiets? Klik dan hier.