Veelgestelde vragen

Vanaf april 2021 bieden we de eerste testritmogelijkheden aan in onze showroom in Beverwijk. Het bezoekadres is Beveland 2, 1948 RA in Beverwijk.

We bieden uitsluitend testritten op afspraak aan. Wil je als een van de eersten een Lovens bakfiets testen? Maak een afspraak via de oranje button en plan een afspraak in op een van de beschikbare tijdstippen.

De Lovens bakfiets is in de zomer van 2021 exclusief verkrijgbaar bij speciaal geselecteerde fietswinkels in Nederland en België. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Wij werken samen met een selectief netwerk van fietswinkels in Nederland en België.  De Lovens Explorer is vanaf de zomer op de winkelvloer te bewonderen.

Vind jouw Lovens winkel.

Het is dadelijk mogelijk om een fietswinkel uit te kiezen waar je de Lovens Explorer kunt ophalen, of, afhankelijk van de winkel, thuis kunt laten afleveren. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Ja, dat kan. De lease-mogelijkheden van Lovens vind je binnenkort op deze website.

Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken via 0251 – 26 12 22 of stuur een mail naar info@lovensbikes.com. Dan reageren we spoedig op jouw bericht.

Meer weten over Lovens?

Mail dan naar info@lovensbikes.com of bel naar 0251 – 26 12 22.