Handleidingen Lovens

De Lovens Explorer digitale gebruikershandleiding Bekijk hem hier.

Veelgestelde vragen

De Lovens bakfiets is exclusief verkrijgbaar bij speciaal geselecteerde fietswinkels in Nederland en België, waar je een demomodel kunt testen.

Vind jouw Lovens winkel.

Of bezoek de Lovens showroom in Beverwijk waar je geheel vrijblijvend een testrit kunt maken. Plan via de oranje button een afspraak in op een van de beschikbare tijdstippen, dan weten we dat je komt. Het bezoekadres is Beveland 2, 1948 RA in Beverwijk.

 

 

De productie van Lovens is in augustus 2021 gestart. De bakfietsen worden momenteel in fases geproduceerd en uitgeleverd aan onze winkels. De verwachte levertijd is afhankelijk van het bestelmoment en beschikbare voorraden van de dealer.

De Lovens bakfiets is exclusief verkrijgbaar bij speciaal geselecteerde fietswinkels in Nederland en België. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

 

 

Jazeker! We zijn druk bezig met de ontwikkeling van een assortiment aan Lovens accessoires, die onder andere bestaat uit:

  • Luxe beschermhoes met Lovens logo €149,95
  • Dagrijverlichting LED-unit €129,95
  • MaxiCosi adapterset  €149,95
  • Voorbankje (bruin of zwart) €179,95
  • GPS anti-diefstal module inclusief 1 jaar premium data €199,95 (in oktober actief)
  • Regenhuif €299,95
  • Bagagedrager (in 2022, prijs nog onbekend)

We verwachten de eerste accessoires in het najaar van 2021 te kunnen leveren. Houd de website en onze social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Wij werken samen met een selectief netwerk van fietswinkels in Nederland en België.  Een demomodel van de Lovens Explorer kun je op de winkelvloer bewonderen.

Vind jouw Lovens winkel.

Het is dadelijk mogelijk om een fietswinkel uit te kiezen waar je de Lovens Explorer kunt ophalen, of, afhankelijk van de winkel, thuis kunt laten afleveren. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Ja, dat kan. De lease-mogelijkheden van Lovens vind je binnenkort op deze website.

Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken via 0251 – 26 12 22 of stuur een mail naar info@lovensbikes.com. Dan reageren we spoedig op jouw bericht.

Meer weten over Lovens?

Mail dan naar info@lovensbikes.com of bel naar 0251 – 26 12 22.